Pagini

vineri, 28 iunie 2013

CHIPSURI DIN MORCOVI SI PASTARNAC

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă


Chipsurile din morcovi si pastarnac sunt asa de bune ca le puteti manca simple, dar si intr-o supa clara

Secretul pentru a iesi niste chipsuri crocante e sa taiati fasiile de legume foarte subtiri. Pentru asta fie folositi o mandolina, fie un peeler.
 

Ingrediente


  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • putin busuioc uscat
  • putin maghiran uscat (sau ce arome va plac)
  • sare, piper dupa gust


Mod de preparare:

  • Cu ajutorul unui peeler se taie fasii cat mai subtiri de morcov si pastarnac. Acestea se pun intr-un castron.
  • Se toarna deasupra uleiul, toate ierburile, sare, piper. Se amesteca bine cu mana sa se agite bine aromele :)
  • Fasiile de legume se pun in tava de aragaz, pe o foaie de copt. Se rasfira bine, in strat cat mai subtire ca sa se auresca uniform
  • Se coc in cuptorul incalzit, cam 15 -20 de minute la foc mare (200°C)
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu