Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
 
Chipsurile din morcovi si pastarnac sunt asa de bune ca le puteti 
manca simple, dar si intr-o supa clara

Secretul pentru a iesi niste chipsuri crocante e sa taiati fasiile de 
legume foarte subtiri. Pentru asta fie folositi o mandolina
, fie un peeler.
  
Ingrediente
- 2 morcovi
 
- 1 pastarnac
 
- 1 lingura ulei de masline
 
- 1/2 lingurita oregano uscat
 
- putin busuioc uscat
 
- putin maghiran uscat (sau ce arome va plac)
 
sare, piper dupa gust 
Mod de preparare:
- Cu ajutorul unui peeler se taie fasii cat mai subtiri de morcov si pastarnac. Acestea se pun intr-un castron.
 
- Se toarna deasupra uleiul, toate ierburile, sare, piper. Se amesteca bine cu mana sa se agite bine aromele :)
 
- Fasiile de legume se pun in tava de aragaz, pe o foaie de copt. Se 
rasfira bine, in strat cat mai subtire ca sa se auresca uniform
 
- Se coc in cuptorul incalzit, cam 15 -20 de minute la foc mare (200°C)
 
Pofta buna! 
 
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu