Faza Atac, Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE: 
Blat 
-1 ou
- 1 lg cu varf de branza degresata
-2 lg de tărâțe de ovăz (1 ½ lg la atac)
- 1 lg tărățe de grâu (permisă)
- 1 lg de lapte praf degresat (permis din atac până la 3 lg/zi) sau 2 lg lapte degresat
- sare
- fulgi de usturoi
- ½ lgt de drojdie uscată
MOD DE PREPARARE: 
Prepararea este foarte simplă. Batem oul cu branza, adăugăm tărâțele și 
laptele praf, sarea, drojdia și fulgii de usturoi și întindem pe o foaie
 de hartie pentru copt sau pe una de silicon. 
Faceți un cerc cu un diametru de maxim 20 cm (o sa iasa o pizza mai mică).
Introduceți blatul în cuptorul încins și lasați-l acolo pentru circa 7 minute.
Topping ul este la alegere.
Sa va fie de folos.
Faceți un cerc cu un diametru de maxim 20 cm (o sa iasa o pizza mai mică).
Introduceți blatul în cuptorul încins și lasați-l acolo pentru circa 7 minute.
Topping ul este la alegere.
Sa va fie de folos.
 
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu