miercuri, 16 aprilie 2014

Muschi de vitel marinat la gratar

Faza  Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva

 

  Pentru zile pline de proteine pure, si lipsite de imaginatie culinara, optez pentru gratar din muschi de vitel, sau din pui. Va propun o reteta extrem de delicioasa...

 INGREDIENTE:


  350 g muschi de vitel


pentru marinada:

1 lingurita otet balsamic

1 lingura ulei de masline

putin piper

la final: sare dupa gust


MOD DE PREPARARE:

Carnea trebuie adusa la temperatura mediului si trebuie tamponata cu un servet de hartie pentru a nu fi umeda. 

O taiem felii de 2 cm si o marinam cateva ore in ulei de masline si otet balsamic cu putin piper proaspat macinat. Avem grija ca marinada sa ajunga pe toata carnea. 

Incingem bine gratarul. Punem carnea pe gratar 30 de secunde pe fiecare parte, nu mai mult. 

O lasam pe farfurie 1 minut sa se odihneasca si abia acum adaugam sare. Se mai poate adauga si piper dupa gust. Se serveste imediat.

 Pentru zilele de PL, merge perfect cu o salata de rosii, ardei si ceva frunze de prin gradina. 



Pofta buna!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu