marți, 3 iunie 2014

ROSII UMPLUTE CU PASTA DE MACROU AFUMAT

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

 

Pasta de macrou afumat este excelenta pentru servit la micul dejun. Este usor tartinabila, dar o putem folosi si ca umplutura pentru rosii sau oua.

INGREDIENTE:

120 g macrou afumat
250 g crema de branza 0,2%
2 lingurite suc lamaie
2 linguri perle de branza 2,2%
 cateva fire de patrunjel tocat
1 ceapa mica tocata cat se poate de fin
piper

MOD DE PREPARARE:

Macroul curatat de oase il punem intr-un mixer verical si il amestecam cu crema de branza, suc lamaie si perlele de branza pana obtinem o pasta fina, in care nu se mai vad bucatelele de peste.

Adaugam ceapa si patrunjelul verde, asezonam cu piper (in functie de gusturi) si amestecam pana se omogenizeaza.

Servim pasta de macrou cu Painici Dukan, castraveti si rosii proaspete la micul dejun, dar putem sa umplem si cateva rosii cherry daca le servim ca aperitiv la o petrecere.

Sa aveti pofta! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu