marți, 24 decembrie 2013

CRACIUN FERICIT!! FELIZ NAVIDAD!! MERRY CHRISTMAS!!! FROEHLICHE WEIHNACHTEN !!! JOYEUX NOEL !!!!

Masa de craciun 1: fantezie de Craciun
Stelele si fulgii de zapada sunt simboluri reprezentative ale Craciunului, de aceea introducerea lor in decorarea mesei pot aduce un plus de fantezie pentru masa de Craciun. Nuanta de baza rosu visiniu este pusa perfect in valoare de simplitatea albului. Aceasta combinatie este potrivita pentru un living simplu, in care nuantele de baza sunt alb, negru, maro sau crem.

masa de craciun 1
Sursa foto: roomenvy.co.uk
Masa de Craciun 2: surpriza si bucurie
O masa cu cei dragi inseamna intotdeauna bucurie. Daca vrei sa faci o surpriza celor dragi poti opta pentru mici cadouri pe care sa le poate deface la masa. Simplitatea paharelor este pusa in valoare de stralucirea ambalajelor cadourilor. Opteaza pentru un ambalaj stralucitor, daca si tacamurile tale sunt simple.
masa de craciun 2
masa de craciun 2
housetohome.co.uk
Masa de Craciun 3: splendoare in alb
Daca in acest an, ai decis sa uiti de traditionalul rosu, poti aranja masa de Craciun in alb – argintiu. Este un tip de amenajare neutra si eleganta, care poate fi folosita pe toata perioada iernii. Regula este foarte simpla: globuri de Craciun albe sau argintii, fata de masa alba, tacamuri in aceleasi nuante si bineinteles alte decoratiuni specifice.
masa de craciun 3
masa de craciun 3
Sursa foto: roomenvy.co.uk
Masa de Craciun 4: caldura caminului
Aranjarea mesei de Craciun nu trebuie sa insemne o suma mare de bani cheltuiti. Caldura caminului este data de catre persoanele cele dragi pe care le ai aproape. Solutia este extrem de simpla: lumanari si servetele colorate. Daca nu ai sfesnice sau suporturi de lumanari, poti folosi fara probleme pahare sau alte vase simple pe care le ai in casa. Globuletele de Craciun se pot folosi de asemenea ca si decoratiuni de masa de mare succes.
masa de craciun 4
masa de craciun 4
Sursa foto: prettysweety.blogspot.ro
 Masa de Craciun 5: simplu si elegant
Sunteti foarte ocupati si de-abia va mai faceti timp pentru gasirea cadourilor? Aranjarea mesei de Craciun nu trebuie sa constituie un stres suplimentar. Simplu poate insemna frumos si cu bun gust, daca aranjezi masa dupa regulile de baza. Cateva crengute de brad si paharele mari de vin rosu… si seara poate incepe 
masa de craciun 5
masa de craciun 5
Sursa foto: burlapandbasil.com
Masa de Craciun 6: muzica si ambienta magica
Pentru foarte multe persoane, masa de Craciun inseamna cel mai special moment, poate masa cea mai importanta din an. Tocmai de aceea, aranjarea mesei devine un ritual, un obicei traditional, care trebuie tratat cu respect si devotament. Asadar, scoate tacamurile de argint, aprinde lumanarile si porneste muzica perfecta pentru Craciun.
masa de craciun 6
masa de craciun 6
Sursa foto: minimalistfurnituredesign.com
Masa de Craciun 7: pretios si colorat
Daca stilul casei tale este unul care transmite veselie si culoare, cu siguranta ca mov va fi tema aranjarii mesei de Craciun. In comert gasesti diferite decoratiuni de Craciun colorate si stralucitoare. Pentru ca movul este o culoare regala, pretentioasa, poti folosi ca a doua nuanta pentru decorarea mesei – argintiul.
masa de craciun 7
masa de craciun 7
Sursa foto: gapinteriors.com
Masa de craciun 8: traditie
Masa traditionala este cea in care domina rosu si verde. Acest tip de amenajare este incontestabil festiv si elegant. Nu ai nevoie de decoratiuni speciale, stralucitoare, ci de clasicele cani cu reni pentru vin fiert si conurile de brad.
masa de craciun 8
masa de craciun 8
Sursa foto: hookedonhouses.net
Masa de Craciun 9: contemporan si practic
O masa de Craciun din ziua de azi combina traditia cu accentele contemporane. Intreaga casa va straluci prin lumina reflectata de candele. Pe post de sfesnice sau candele poti folosi borcane simpatice, vaze simple sau pahare. Piesele de sticla adauga stralucire intregii mese. De la masa de Craciun nu trebuie sa lipseasca rosu, asa ca da dovada de creativitate si alege decoratiuni naturale inedite, pe care sa le aranjezi „dezordonat” in centrul mesei: rodii, crengute de catina, mere rosii etc.
masa de craciun 9
masa de craciun 9
Sursa foto: houzz.com
Masa de craciun 10: zambetul copilariei
Sa tii un copil de cativa anisori la masa este o adevarata provocare pentru parinti. Cu greu le atragi atentia si ii determini sa manance. Asadar, poti face din Masa de Craciun un spatiu care sa-i capteze curiozitatea. Este un tip de amenajare perfecta atat pentru masa de Craciun a copiilor, cat si pentru masa de aniversare a micutilor cu prietenii. Decoratiunile le puteti face voi insisi daca aveti ceva indemanare sau le puteti cumpara din magazinele cu jucarii pentru copii sau de decoratiuni.
masa de craciun 10
masa de craciun 10
Sursa foto: interiordesigndecoratingideas.net
Aranjarea mesei trebuie facuta cu drag si cu placere, pentru ca este un eveniment special care reuneste familia si prietenii. In tot ceea ce faceti trebuie sa depuneti dragoste si sa lasati stresul si grijile deoparte, macar in aceste momente magice. 

Sursa: aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu