duminică, 1 septembrie 2013

Fasole verde scazuta

 Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:


500 g fasole verde
1 morcov
1 ardei rosu
1 ceapa
1-2 linguri pasta de rosii
4 catei de usturoi
2 linguri crema de branza 0,2%
1 lingura ulei de masline
patrunjel
sare, piper 
 

  Mod de preparare: 

Morcovul se taie cubulete si se fierbe impreuna cu fasolea si o foaie de dafin. Dupa ce s-a fiert fasolea si morcovul le scurgem de apa,iar apa o punem deoparte.

Calim ceapa si ardeiul in lingura de ulei intr-un vas antiaderent, adaugam pasta de rosii si fasolea fiarta cu morcovul si mai lasam la calit cca 5 minute.

Adaugam apa(cat sa se acopere). Punem patrunjel si sare dupa gust, apoi cei 4 catei de usturoi taiati marunt,marunt.

Dupa ce sunt fierte legumele adaugam crema de branza. 

Punem in farfurie si servim calda cu mamaliguta Dukan.
Pofta Buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu