duminică, 10 noiembrie 2013

PLACINTA CU CARNE Dukan

Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă



                

INGREDIENTE:


Blat:  
-3 linguri tărâţe de ovăz 
-2 linguri de brânză 0.2% 
-2 ouă 
-1 iaurt mic 0% 
-1/2 praf de copt stins cu puţin oţet
 

Umplutura:
-300 grame piept de pui tocat
-200 grame brânză de vaci 0.2%

-100 ml apa
-2-3 căţei de usturoi
-1 ceapă foarte mică
-2 ouă
-condimente



 MOD DE PREPARARE:

-se amestecă ingredientele cu mixerul

-tapetam cu hartie de copt si se turnăm compoziţia în tava de tartă

-se pune în cuptorul încălzit în prealabil la 160 grade, timp de 15 minute, pana trece testul scobitorii.

Pana se coace blatul, preparam compozitia:

-se amestecă usturoiul şi ceapa tocate mărunt cu pieptul de pui tocat 


- se pun la fiert în 100 ml de apă (în o tigaie teflonată)

-după ce se evaporă apa se amestecă cu cele 2 ouă, brânza şi condimentele.


Compoziţia astfel obţinută se toarnă peste blat si se mai bagă la cuptor până se coace (aproximativ 40 min la 180 grade)
 
Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu