duminică, 17 noiembrie 2013

Pulpe de pui pe pat de legume

Faza Croazieră(PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Astazi avem o reteta simpla, dietetica.

Ingrediente:


4-5 pulpe de pui dezosate
1 vanata mica
2 ardei grasi,
1 morcov
2 cepe medii
5-6 catei de usturoi
4 lg suc de rosii (sau passata)
100 ml apa
4-5 felii rulada de pui afumata (de la Angst) – optional
sare, piper, chilli



Mod de Preparare:


Taiem legumele bucati potrivite si le asezam intr-o tava/cratita ce merge la cuptor.

Adaugam sare, piper si cca 100 ml apa


Deasupra asezam pulpele de pui taiate in 2-3 si crestate pe alocuri, saram, piperam.

punem si putin chilli si dam la cuptorul preincalzit, acoperita, pentru cca 30 minute.


Inalturam capacul si lasam inca 20 minute. Scoatem bucatile de carne pe o farfurie,

adaugam peste legume passata de rosii, usturoiul pisat si rulada de pui afumat taiata cubulete mici (o puteti omite, insa ii da un gust foarte bun), omogenizam amestecul, punem bucatile de pui din nou deasupra si le stropim cu putin sos.

 Dam la cuptor inca 10-15 min.


Prefer sa pun usturoiul spre sfarsit ca sa ramana aroma, insa il puteti pune si de la inceput.

Pofta Buna! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu