luni, 25 noiembrie 2013

CHIFTELE (TERINE) DE PUI CU DOVLECEL

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă



INGREDIENTE:

300 g piept de pui
1/2 dovlecel (aproximativ 150 g)
1 ou
1 lingura tarate de ovaz macinate/tarate de psyllium
2 fire ceapa verde
sare, piper
2 catei de usturoi
patrunjel si marar proaspat

MOD DE PREPARARE:


Dovlecelul se da pe razatoare si se scurge bine zeama. 

Ceapa si verdeata se toaca marunt. Pieptul de pui se taie bucatele si se pune in robotul de bucatarie cu toate celelalte ingrediente. 

Se obtine o pasta omogena din care se formeaza chiftelute si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Se coc pentru 20-25 minute, la temperatura de 180°C.  Sunt gata cand se rumenesc deasupra. se lasa sa se raceasca, apoi se dezlipesc de pe hartia de copt.

Se servesc alaturi de o salata, o clatita sarata si sos de rosii sau iaurt.

Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu