Faza Atac, Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
-2 pulpe de pui intregi fără piele
- 2 căței de usturoi
- 1 lg curry
- 150 ml supă de pui
- 5-6 fire de rozmarin
- sare, piper
MOD DE PREPARARE:
Pulpele spalate le punem la ”prăjit” într-o tigaie antiaderentă la foc mic până își schimbă puțin culoarea. Între timp punem supa de pui într-un bol și dizolvăm în ea curry-ul, apoi turnăm compoziția peste pulpe și adăugăm usturoiul, rozmarinul, sarea si piperul.
Lepunem intr-o oala, le acoperim cu capac și se lasă să fiarbă la foc mic.
Le întoarcem din când în când, iar după 25-30 de minute se dă focul mai mare și se rumenesc pulpele, amestecând din cand in cand, iar daca doriti, puteți scoate usturoiul ca să nu se ardă și să schimbe gustul.
Le întoarcem din când în când, iar după 25-30 de minute se dă focul mai mare și se rumenesc pulpele, amestecând din cand in cand, iar daca doriti, puteți scoate usturoiul ca să nu se ardă și să schimbe gustul.
Le putem servi "simple" sau alaturi de o garnitură de legume.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu