Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
Blat:
-3 linguri tărâţe de ovăz
-2 linguri de brânză 0.2%
-2 ouă
-1 iaurt mic 0%
-1/2 praf de copt stins cu puţin oţet
Umplutura:
-300 grame piept de pui tocat
-200 grame brânză de vaci 0.2%
-100 ml apa
-2-3 căţei de usturoi
-1 ceapă foarte mică
-2 ouă
-condimente
MOD DE PREPARARE:
-se amestecă ingredientele cu mixerul
-tapetam cu hartie de copt si se turnăm compoziţia în tava de tartă
-se pune în cuptorul încălzit în prealabil la 160 grade, timp de 15 minute, pana trece testul scobitorii.
Pana se coace blatul, preparam compozitia:-se amestecă usturoiul şi ceapa tocate mărunt cu pieptul de pui tocat
- se pun la fiert în 100 ml de apă (în o tigaie teflonată)
-după ce se evaporă apa se amestecă cu cele 2 ouă, brânza şi condimentele.
Compoziţia astfel obţinută se toarnă peste blat si se mai bagă la cuptor până se coace (aproximativ 40 min la 180 grade)
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu