Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
-2 pulpe de pui fără piele
- 3-4 căței de usturoi
- 2 cepe mai mici
- 400 ml supă de pasăre (merge și de legume)
- 1 ardei roșu + 1 ardei verde
- 4-5 roșii cherry
- 2 frunze de dafin
- 1 linguriță sos tabasco (dacă nu aveți atunci puneți ½ linguriță de boia de ardei iute)
- sare
MOD DE PREPARARE:
Usturoiul se pisează cu puțină sare. Se toacă mărunt una dintre cepe se pune într-un bol împreună cu usturoiul pisat și se freacă bucățile de pui cu acestea. Se acoperă bolul și se lasă la rece pentru câteva ore (3-4).
Se lasă cu capac la înăbușit circa 20 minute, apoi se adaugă ardeii taiați fâșii, roșiile feliate, pasta de roșii, dafinul și sosul tabasco (sau boiaua de ardei iute). Atenție, dacă nu vă place mâncare mai iute puneți mai puțin sos sau boia iute.
Se mai fierb 15-20 minute până mai scade sosul și dacă vreți puteți adăuga niște pătrunjel verde deasupra.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu