sâmbătă, 17 august 2013

FRIPTURA DE VITA CU SOS DE ARDEI

Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă


INGREDIENTE:

- o bucata de antricot de vita
- 1 ardei gras verde/galben/rosu - sau puteti sa le combinati
- 1 lingura sos de soia light
- sare si piper


MOD DE PREPARARE:

Incingem bine gratarul si punem bucata de carne de vita si o tinem cate 10 minute pe fiecare parte. Eventual dupa aceea, o scotem, o taiem in 2-3 bucati mai mici si o mai tinem putin pe gratar. Cand e gata o scoatem in farfurie si ne ocupam si de sosul de ardei.
In wok punem 1 lingura de sos de soia impreuna cu 2-3 linguri de apa si apoi adaugam ardeiul gras taiat cubulete. Ii tinem pe foc cca 10-15 min la foc mic, amestecand constant. La sfarsit adaugam sare. Apoi il punem in blender si il blenduim pana se face pasta.

Il servim cu antricotul. Este delicios!
Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu