joi, 20 martie 2014

Brownie DUKAN

Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă

 

INGREDIENTE:

8 linguri tarate de ovaz
8 linguri tarate de grau
2 linguri cacao degresata
3 linguri lapte praf 0%
1 plicutet praf de praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat pt copt
4 oua
500g quark sau iaurt degresat
indulcitor dupa gust       
 
 

MOD DE PREPARARE:

Se amesteca intr-un bol ingredientele uscate: taratele de ovaz, tartele de grau, laptele praf, cacao, praful de copt, bicarbonatul, indulcitorul (daca folosesti praf)

 Intr-un alt bol amestecam iaurtul impreuna cu ouale  si aceasta compozitie o turnam peste ingredientele uscate si le amestecam bine.

Compozitia finala o turnam intr-o forma de silicon sau o tava tapetata cu hartie de copt,
nivelam si  coacem la 170°C, 30 - 40 de minute.

Daca trece testul cu scobitoarea il lasam la racit, daca nu mai lasam 5 minute la cuptor!

Este delicios langa o cafea, sau un cappuccino!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu