joi, 6 martie 2014

SALATA DE VARZA CU SFECLA ROSIE

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă



INGREDIENTE:

4 sfecle mici-medii fierte si decojite
1/2 varza rosie
1/2 ceapa mica rosie
1 ceapa verde
1 morcov mediu
1 lingura suc lamaie
2-3 linguri maioneza dukan
3 linguri crema de branza
1 lingura ulei masline
sare, piper

MOD DE PREPARARE:

Tocam varza si o stropim cu suc de lamaie. Tocam cepa verde, sfecla si ceapa rosie cubulete sau julien, iar morcovul il dam pe razuitoare/aparatul de feliat legume.

Condimentam cu sare si piper, adaugam, uleiul de masline, maioneza si crema de branza si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. O lasam la rece o ora inainte de a servi.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu