sâmbătă, 15 martie 2014

SOS PICANT PENTRU BARBEQUE

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

 

Friptura la gratar poate parea ceva simplu, banal… dar insotita de sosul potrivit exista riscul sa nu te poti opri la o singura portie! Este adevarat ca uneori contribuie din plin la acest fapt compania prietenilor dragi si decorul de poveste!


INGREDIENTE:

2 rosii coapte la gratar
1 capatana mica usturoi
1-2 ardei iuti copti la gratar (in functie de cat de picant dorim sosul)
1 lingura ulei de masline
sare


MOD DE PREPARARE:


Prajim la gratar rosiile si ardeii iuti.

 Le decojim, iar ardeii iuti ii taiem fasiute astfel incat sa putem elimina semintele.


Curatam usturoiul, il zdrobim, apoi il frecam cu sare si ulei ca la maioneza. Adaugam rosiile tocate marunt, ardeii iuti si amestecam. Asta e tot!

Simplu, bun, rapid!

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu