duminică, 23 martie 2014

SALATA DE FASOLE VERDE CU MORCOVI

 Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

  

Salata de fasole verde cu morcovi: o singura reteta si doua modalitati de a o servi (garnitura langa carne). Merita incercata!

INGREDIENTE
4 morcovi taiati pe lungime sau 8 baby morcovi
2 maini de fasole verde proaspata
1 ceapa rosie
1 legatura marar/patrunjel
sare, piper

DRESSING:
1 lingura suc lamaie
2 linguri ulei masline
putin indulcitor
1/4 lingurita mustar Dijon
1/4 lingurita usturoi pisat

MOD DE PREPARARE:

Intr-o cratita mica, fierbem morcovii timp de 7-8 minute. Adaugam fasolea si continuam sa fierbem pana legumele sunt fierte dar destul de tari (al dente).

Dupa ce s-au fiert, scurgem legumele, le punem intr-un bol in care adaugam ceapa rosie si patrunjelul tocate.
Turnam dresingul peste legume, amestecam si servim.

Daca vrem sa servim pe post de garnitura o putem pastra la frigider cat timp preparam carnea.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu