miercuri, 15 ianuarie 2014

BUDINCA DE PESTE

 Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă


INGREDIENTE:

1/2 kg de stiuca tocata (sau alt peste)
2 linguri tarate de ovaz  macinate inmuiate in lapte
2 linguri de ulei
marar
2 linguri de crema de branza 0.1%
2 oua separate
sare, piper

MOD DE PREPARARE:

Stiuca curatata de piele si oase o tocam si o dam prin masina impreuna cu tarate de ovaz  macinate inmuiate in lapte. Adaugam crema de branza, uleiul, sare, piper si mararul tocat marunt.

Amestecam bine. Peste aceasta compozitie turnam albusurile batute spuma si amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia.
Turnam amestecul de carne de peste intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. O ungem cu galbenus si o dam la cuptor, la 180°C pentru 40-45 de minute, pana devine aurie.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu