joi, 20 februarie 2014

PASTA DE CONOPIDA CU CREMA DE BRANZA SI USTUROI

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă


Simpla si rapida, aceasta pasta de conopida cu crema de branza si usturoi merge la fix in zilele de vara cand nu vrem sa folosim prea mult aragazul. Usor tartinabila, poate fi un mic rafat la cina, dar cu aceasta putem umple rosii si le servim la o masa festiva.

INGREDIENTE:


300 g conopida
150 g crema de branza 0,2%
1 lingura maioneza
2 catei usturoi
sare
piper


MOD DE PREPARARE:


Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare cat sa fie al-dente – daca le fierbem prea tare conopida va fi apoasa si schimba toata consistenta cremei. Punem conopida la scurs si o lasam sa raceasca.

Amestecam apoi toate ingredientele cu un mixer vertical sau un blender.

Inainte sa servim pasta de conopida cu crema de branza si usturoi o lasam la rece minim o ora.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu