vineri, 14 februarie 2014

PASTE SHIRATAKI KONJAK CU PARFUM DE MARE

Faza Croazieră (PL) , Consolidare, Stabilizare definitivă

 

INGREDIENTE:

1 pachet de paste Tagliatele Shirataki Dukan
1 lingura ulei masline
2-3 catei usturoi pisati
1/4 lingurita fulgi de ardei iute sau 1/2 ardei iute
2 linguri vin alb - optional
150 g rosii cherry
450 g fructe de mare – pot fi si congelate
2 linguri crema de branza Ehrmann 0.2%
1 legatura mare de patrunjel
sare de mare, piper proaspat macinat



MOD DE PREPARARE:

 

Lasam cateva minute pastele in apa, le clatim bine in 2 -3 ape, apoi le punem la fiert 5 minute in apa cu putina sare.

In timp ce acestea se fierb, pregatim fructele de mare. Incingem uleiul intr-o tigaie antiaderenta. Adaugam usturoiul zdrobit, vinul, ardeiul iute si amestecam.

Dupa 30 secunde punem rosiile cherry taiate in sferturi (sau jumatati) si fructele de mare.  

Lasam pe foc sa fiarba, amestecand din cand in cand, pana se incing bine fructele de mare (in jur de 4-5 minute). In acest moment luam de pe foc si  adaugam crema de branza si condimentam cu sare si piper proaspat macinat, dupa gust.

Scurgem pastele de apa, le punem intr-un castron, apoi adaugam fructele de mare si amestecam pana se omogenizeaza.

Simplu, rapid si delicios!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu