marți, 11 februarie 2014

Paste Shirataki Konjak

 Faza  Atac,Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă

 



Pentru mine fiecare zi e deosebi si unica, iar fiecare luna are evenimentele ei -  februarie este indeosebi mai speciala - este luna in care o sarbatoresc pe iubita mea surioara; cu totii sarbatorim dragostea - Sf. Valentine`s si de asemenea mai sarbatoresc ziua mea de nastere - in concluzie, orice eveniment este o ocazie potrivita pentru a ma intrece intr-ale bucatariei si in tinute...

Pastele Shirataki Konjak sunt  traditionale japoneze, fara gluten, cu zero calorii, obtinute dintr-o planta. 

Konjac este o plantă de origine asiatică. Praful obtinut din rădăcina acesteia este utilizat în mod tradiţional la pregatirea unor mancăruri foarte sărace in calorii. Rădăcina de Konjac este bogată in fibre solubile, cu o absorbţie ridicată, iar odată ingerate produc în stomac o senzaţie de saţietate.

Acesti taitei sunt intr-un fel de conserva cu apa. Unii oameni zic ca nu au nici un gust si iau gustul sosului, altii zic ca au gust de var. Eu am sa le pun in apa cu putin otet si am sa revin cu un review despre cum au fost...

Asa ca pentru Ziua Indragostitilor am sa gatesc o cina romantica si am postez apoi reteta.

Pe site-ul de unde le-am comandat - avem o scurta istorie si indicatii despre aceste paste minune


Începând cu faza : ATAC
Greutate: 200 grame;
Aceşti tăiţei (noodles) pot fi combinaţi cu nenumărate sosuri. Preparaţi-i la fel ca pe paste !
Pot fi savuraţi în orice fază a dietei- fără limite!

De ce sunt aceşti Shirataki Noodles aliatul perfect pentru a slăbi?

Conţin zero carbohidraţi, nu conţin gluten, şi au practic zero calorii!
Au un gust delicios şi pot fi combinaţi cu sosurile dumneavoastră preferate.
Dau o senzaţie de saţietate astfel că veţi mânca mai puţin!
Sunt potriviţi pentru întreaga familie şi la un preţ accesibil!

De unde provin? Shirataki Noodles sunt tradiţionalii tăiţei japonezi translucizi, subţiri şi cu un conţinut scăzut de carbohidraţi. Se mai numesc şi yam noodles. Sunt în principal realizaţi dintr-o fibră dietetică numită glucomannan şi conţin practic zero calorii! Shirataki Noodles sunt realizaţi din făină de yam, ce provine din rădăcinile plantei Konjac, plantă cultivată în Japonia şi China.
Shirataki noodles: beneficii pentru sănătate şi slăbire
Această fibră solubilă ce se găseşte în Shirataki Noodles încetineşte diegstia şi prelungeşte senzaţia de saţietate, lucruri esenţiale în orice program de slăbire. Înlocuirea unei mese pe zi cu aceşti noodles vă va creşte substanţial aportul de fibre şi de asemenea, vă va scădea drastic aportul de calorii. 


În plus, Shirataki Noodles vor determina scăderea nivelului colesterolului. Fibrele solubile ajută la scăderea colesterolului prin reducerea lipoproteinelor cu densitate mică (LDL sau ’colesterolul rău’). Se leagă de acizii biliari ce conţin colesterol secretat de vezica biliară şi ajută la eliminarea lor din corp: repede şi eficient. Studiiile arată că o dietă bogată în fibre poate reduce tensiunea arterială, care, la rândul ei, asigură sănătatea inimii.

Veţi fi bucuroşi să aflaţi că aceşti Shirataki Noodles pot ajuta în diabetul de tip II prin încetinirea procesului digestiv. Prin încetinirea absorbţiei de glucoză, pancreasul secretă însulină mai încet, astfel reglând nivelul de zahăr din sânge de după masă.
Fibrele naturale din acest aliment sunt solubile în apă, nu conţin grăsimi, zaharuri, amidon sau proteine. În plus, conţin zero carbohidraţi şi practic zero calorii. Dar asta nu e tot- de asemenea, nu conţin gluten!

Aceşti noodles translucizi sunt foarte buni la gust ceea ce îi face uşor de preparat. Absorb cu uşurinţă aromele supei dumneavoastră favorite sau a sosului de paste preferat. Konjac noodles pot fi depozitaţi la temperatura camerei timp de aproximativ un an.

 

Tagliatele Dukan Shirataki Konjak

Au acelaşi gust ca şi pastele, însă conţin cu 93% mai puţine calorii ! 

Tagliatelle simple sau cele cu spanac Dukan sunt echivalente pastelor, cu un conţinut foarte scăzut de calorii, bogate în fibre şi au un gust neutru. Ele se pot consuma cu orice sos pentru paste, sau pot fi servite alături de carne sau legume. 

Tagliatelle simple sau cu spanac Dukan : 25 kcal/100 g
Paste convenţionale : in medie 364 kcal/100 g

 z
Utilizare:
Scurgeţi pastele si clătiti-le cu multă apă timp de 2-3 minute. Apoi reâncalziţi-le timp de 1 minut şi completaţi-le cu sosul dumneavoastră preferat.
Sfaturi de conservare:
Înainte de deschidere : a se depozita intr-un loc uscat, departe de umiditate, lumină şi caldură. A nu se congela.
Dupa ce aţi deschis ambalajul, acestea pot fi păstrate într-un vas cu apă timp de 3 zile la frigider. 





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu