Faza Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva
INGREDIENTE:
3 oua
2 linguri tarate de ovaz
750 ml lapte 0,1
o jumătate de plic de budinca dr. Oetker
esenta rom, indulcitor după gust
MOD DE PREPARARE:
Se bat
toate la mixer. Se toarna in tava sau in vasul ales.
Se pune in cuptorul preincalzit la 200 grade intr-o tava mai mare in care turnat apa. E gata cand se rumeneste deasupra. Nu se scoate din cuptor decât după ce se raceste cuptorul ca sa nu se lase.
Se taie după ce se raceste complet la frigider. Veți avea surpriza sa vedeți ca tratatele au format singure la fundul prajiturii un blat :)
Se pune in cuptorul preincalzit la 200 grade intr-o tava mai mare in care turnat apa. E gata cand se rumeneste deasupra. Nu se scoate din cuptor decât după ce se raceste cuptorul ca sa nu se lase.
Se taie după ce se raceste complet la frigider. Veți avea surpriza sa vedeți ca tratatele au format singure la fundul prajiturii un blat :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu