Este fratiorul dietetic, al batranului pandispan, poate fi servit ca atare/folosit cu succes pe post de blat la prajituri (incorporate cu fructe goji, rubarba), sau pentru torturi.
Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE pentru 2 portii:
- 3 oua + 2 albusuri
- 4 linguri tarate de ovaz
- 2 linguri tarate de grau
- 4 linguri indulcitor lichid
- optional 1 lingura crema de branza - il face putin mai pufos
MOD DE PREPARARE:
- separam albusurile de galbenusuri
- galbenusurile le mixam bine cu indulcitorul pana isi schimba culoarea si consistenta
- separat batem albusurile spuma tare
- incorporam galbenusurile in spuma si omogenizam
- adaugam pe rand cate o lingura de tarate si si crema de branza
- mixam la viteza minima
- turnam compozitia intr-o forma speciala de tort
- coacem pandispanul la 180°C cca 30 minute pana devine auriu
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu