marți, 29 aprilie 2014

CIORBA DE DOVLECEI CU IAURT

 Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

INGREDIENTE: (pentru 2 portii)

1 dovlecel
1 ceapa mica
1 morcov
1/2 radacina pastarnac/patrunjel
1 felie telina
150 g carne de pui/curcan/vita
1 ou
75 g iaurt
1 l apa
frunze de leustean
sare, boabe piper
Bors Magic/zeama de la 1/2 lamaie mica


MOD DE PREPARARE:

Spalam carnea, o uscam pe un servetel de bucatarie, o taiem in cubulete, o calim intr-o tigaie antiaderenta, punem putina apa si perpelim si ceapa tocata marunt pana devine moale, apoi adaugam morcovul, pastarnacul si telina tocate cubulete micute si le calim impreuna in jur de 1-2 minute.

Mutam in oala de supa, stingem cu apa si lasam sa fiarba in jur de 15 minute. Adaugam dovleceii, frunzele de leustean, Bors Magic/sucul de lamaie, boabe de piper si sare.

Dupa ce au fiert incorporam iaurtul amestecat cu un polinic ciorba calda, apoi oul batut in care am adaugat treptat 1 polonic ciorba calda.

Pofta buna! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu