Faza Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva
Pentru zile pline de proteine pure, si lipsite de imaginatie culinara, optez pentru gratar din muschi de vitel, sau din pui. Va propun o reteta extrem de delicioasa...
INGREDIENTE:
350 g muschi de vitel
pentru marinada:
1 lingurita otet balsamic
1 lingura ulei de masline
putin piper
la final: sare dupa gust
MOD DE PREPARARE:
Carnea trebuie adusa la temperatura mediului si trebuie tamponata cu un
servet de hartie pentru a nu fi umeda.
O taiem felii de 2 cm si o
marinam cateva ore in ulei de masline si otet balsamic cu putin piper
proaspat macinat. Avem grija ca marinada sa ajunga pe toata carnea.
Incingem bine gratarul. Punem carnea pe gratar 30 de secunde pe fiecare
parte, nu mai mult.
O lasam pe farfurie 1 minut sa se odihneasca si
abia acum adaugam sare. Se mai poate adauga si piper dupa gust. Se
serveste imediat.
Pentru zilele de PL, merge perfect cu o salata de rosii, ardei si ceva
frunze de prin gradina.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu