sâmbătă, 22 iunie 2013

FICATEI DE PUI CU SOS DE IAURT SI IERBURI


Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă





INGREDIENTE:
 
- 250 gr. ficatei
- 85 gr. iaurt 0,1 %
- busuioc verde, patrunjel verde, leustean verde, marar verde (adaugam dupa preferinte)
- cateva picaturi de lamaie 
- 4-5 catei de usturoi 
 - sare, piper

 

MOD DE PREPARARE:
1.Ficateii se fierb intr-o cratita, timp de 3-4 minute(pana apare spuma).Se scot si se scurg, se clatesc putin sa nu ramana cu spuma pe ei. Se pun pe grill si se lasa sa se rumeneasca. La sfarsit adaugam un praf de sare si piper.
2.Iaurtul se amesteca cu ierburile, lamaia si cateii de usturoi zdrobiti.
3.Se aliniaza preparatele unele langa altele, pentru PP putem servi cu o mamaliguta Dukan pentru PV, putem opta pt legume sotate, trase in tigaie, sau Salata de castraveti cu iaurt, Dressing de iaurt si castraveti cu menta si cimbrisor, Iaurt cu castraveti si marar;
Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu