Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
450 g piept de pui500 g ficat pui
100 g pipote pui
200 g ciuperci champignon
4 fire de ceapa verde
2 fire de usturoi verde
1 legatura marar
4 oua crude
3 oua fierte
sare, piper
MOD DE PREPARARE:
Fierbem pieptul de pui si pipotele separat de ficatul de pui, luand spuma de cate ori este nevoie. Dupa ce s-au fiert le lasam sa se raceasca, apoi le dam prin masina de tocat.
Calim ciupercile taiate cuburi cu ceapa si usturoiul tocate marunt.
Amestecam carnea tocata cu ciupercile calite, 4 oua crude si mararul tocat fin. Asezonam cu sare si piper, in functie de gusturi.
Punem aproape jumatate din compozitie intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt, aranjam ouale fierte curatate de coaja, apoi acoperim cu restul de carne.
Coacem drobul de pui la 180°C timp de 45 minute. In primele 25 minute il acoperim cu o folie de staniol, sa nu il lasam sa se inchida prea tare la culoare.
Ingrediente simple, usor de preparat… Iar gustul este irezistibil!
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu