Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente:
3 bucati piept
de pui (aprox 600 gr)
200 gr iaurt %
1 lingura rasa curry
praf usturoi
1 lingura suc de lamaie
sare, piper
Ingrediente:
200 gr iaurt %
1 lingura rasa curry
praf usturoi
1 lingura suc de lamaie
sare, piper
Mod de preparare:
Mod de preparare:
1. Amestecati
iaurtul cu usturoi, curry si putina sare si piper. Lasati jumatate de ora la
rece.
2. Taiati pieptul de pui fasii grosute si stoarceti peste ele suculde lamaie. Lasati la marinat cu lamaie tot jumatate de ora la rece.
3. Puneti bucatile pe betisoare pentru frigarui si
asezati-le pe gratar (sau intr-o tigaie teflonata fara ulei). Cand sunt facute
pe o parte intoarceti-le sa se prajeasca si pe cealata parte.
Serviti cu sosul de curry si iaurt, cu salata de ceapa si ardei iute pt PL!
Pofta mare!
2. Taiati pieptul de pui fasii grosute si stoarceti peste ele suculde lamaie. Lasati la marinat cu lamaie tot jumatate de ora la rece.
3. Puneti bucatile pe betisoare pentru frigarui si asezati-le pe gratar (sau intr-o tigaie teflonata fara ulei). Cand sunt facute pe o parte intoarceti-le sa se prajeasca si pe cealata parte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu