marți, 17 decembrie 2013

Piept de pui marinat in iaurt si curry

Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă

 For starters... Mmmm ... Chicken Satay !!

Ingrediente: 


3 bucati piept de pui (aprox 600 gr)
200 gr iaurt %
1 lingura rasa curry
praf usturoi
1 lingura suc de lamaie
sare, piper

Mod de preparare:

1. Amestecati iaurtul cu usturoi, curry si putina sare si piper. Lasati jumatate de ora la rece.

2. Taiati pieptul de pui fasii grosute si stoarceti peste ele suculde lamaie. Lasati la marinat cu lamaie tot jumatate de ora la rece.

3. Puneti bucatile pe betisoare pentru frigarui si asezati-le pe gratar (sau intr-o tigaie teflonata fara ulei). Cand sunt facute pe o parte intoarceti-le sa se prajeasca si pe cealata parte.
Serviti cu sosul de curry si iaurt, cu salata de ceapa si ardei iute pt PL! 
Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu