joi, 18 iulie 2013

Paine Dukan Edith's Kitchen

Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă

paine dukan 1 

INGREDIENTE:

1 ou mare
5 lg de tarate de ovaz
2 lg de tarate de psyllium
3 lg de tarate de grau
1 lgt cu varf de drojdie
6 lg de iaurt degresaT
1/2 lgt indulcitor (xylitol)
1/2 lgt rasa de sare

- cantitati pt o forma de 6 cm x 12 cm -



MOD DE PREPARARE:

Mixam oul cu indulcitorul si sarea cca 1-2 minute.

Amestecam intr-un bol separat taratele cu drojdia si le punem peste oua.

Adaugam si iaurtul si omogenizam bine.

Turnam compozitia intr-o forma mica (eu am folosit o forma de carton de 6cmx12 cm)

si coacem la cuptorul preincalzit la 180C pt cca 40-50 de minute.

Daca folositi tava normala de chec, tapetati-o cu hartie de copt.

Pentru formele de silicon,  nu este nevoie.

La forma mea, am pus doar pe fund hartie de copt, iar peretii i-am dezlipit usor prin rupere.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu