luni, 15 iulie 2013

Carnati de casa DUKAN

Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă


Ingrediente: 

- Carne de vita tocata slaba-2kg
- 3 lingurite sare
- 2 lingurite piper
- 2 lingurite boia dulce
- Mate/membrane comestibile din comert o legatura
- usturoi 12 catei
- apa minerala 100ml



Mod de preparare:

Se ia carnea se toaca, se piseaza doua caciulii de usturoi medi aprox.12 boabe de usturoi o lingurita de sare si se face mujdei se adauga 100 ml apa minerala ,se adauga peste carne ,apoi se pune restul de sare ,piperul si boiaua dulce (pentru o culoare ptin rosiatica).

Se face pasta se amesteca totul si se umple compozitia in mate de porc(sau membrane necomestibile,ce gasiti).

Se lasa carnatii obtinuti cateva ore la svantat, uscat, intrun loc racoros,apoi se pun putin in fum la fel ca cei de porc,s au daca nu exista posibilitatea de a se afuma atunci se pot consuma si asa cum sunt fierti sau la cuptor pusi in diferite feluri de mancare...

In fum se lasa o zi e suficient! 

Pofta buna! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu