miercuri, 3 iulie 2013

PANDISPAN DUKAN

Faza Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva



INGREDIENTE: 2 portii
-3 oua + 1 albus
-2 lg cu varf de amidon
-4-5 linguri indulcitor
- esenta de vanilie
-praf de sare
- ½ plic de praf de copt

 MOD DE PREPARARE:
Se bat albusurile spuma tare impreuna cu putina sare. 
In alt bol amestecam galbenusurile cu indulcitorul si esenta de vanilie. Adaugam galbenusurile cate putin in spuma de albusuri si continuam sa mixam. 
Scoatem apoi mixerul si continuam cu lingura de lemn sau cu o spatula. Turnam in ploaie amidonul si amestecam in continuu sa nu se faca cocoloase. 
La sfarsit adaugam si praful de copt. Luam o tava mai mare, o tapetam cu hartie de copt.
Turnam apoi compozitia si o nivelam cu o spatula in toata tava. O introducem in cuptorul incins in prealabil la 180°C si o lasam 10-15 minute (va uitati la culoarea acesteia).
O puteti folosi ca baza pentru diverse creme, budinci, etc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu