Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
8 linguri tarate de ovaz
8 linguri tarate de grau
2 linguri cacao degresata
3 linguri lapte praf 0%
1 plicutet praf de praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat pt copt
4 oua
500g quark sau iaurt degresat
indulcitor dupa gust
8 linguri tarate de grau
2 linguri cacao degresata
3 linguri lapte praf 0%
1 plicutet praf de praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat pt copt
4 oua
500g quark sau iaurt degresat
indulcitor dupa gust
MOD DE PREPARARE:
Se amesteca intr-un bol ingredientele uscate: taratele de ovaz, tartele de grau, laptele praf, cacao, praful de copt, bicarbonatul, indulcitorul (daca folosesti praf)
Intr-un alt bol amestecam iaurtul impreuna cu ouale si aceasta compozitie o turnam peste ingredientele uscate si le amestecam bine.
Compozitia finala o turnam intr-o forma de silicon sau o tava tapetata cu hartie de copt,
nivelam si coacem la 170°C, 30 - 40 de minute.
Daca trece testul cu scobitoarea il lasam la racit, daca nu mai lasam 5 minute la cuptor!
Este delicios langa o cafea, sau un cappuccino!
Daca trece testul cu scobitoarea il lasam la racit, daca nu mai lasam 5 minute la cuptor!
Este delicios langa o cafea, sau un cappuccino!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu