Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Salata de fasole verde cu morcovi: o singura reteta si doua modalitati de a o servi (garnitura langa carne). Merita incercata!
INGREDIENTE
4 morcovi taiati pe lungime sau 8 baby morcovi
2 maini de fasole verde proaspata
1 ceapa rosie
1 legatura marar/patrunjel
sare, piper
DRESSING:
1 lingura suc lamaie
2 linguri ulei masline
putin indulcitor
1/4 lingurita mustar Dijon
1/4 lingurita usturoi pisat
MOD DE PREPARARE:
Intr-o cratita mica, fierbem morcovii timp de 7-8 minute. Adaugam fasolea si continuam sa fierbem pana legumele sunt fierte dar destul de tari (al dente).
Dupa ce s-au fiert, scurgem legumele, le punem intr-un bol in care adaugam ceapa rosie si patrunjelul tocate.
Turnam dresingul peste legume, amestecam si servim.
Daca vrem sa servim pe post de garnitura o putem pastra la frigider cat timp preparam carnea.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu