Faza Croazieră(PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Nu e mare filozofie sa o preparati, dar in acelasi timp va anunt ca este super-super buna!
INGREDIENTE:
250g carne de curcan tocata
250g carne de vita
2 oua
cateva fire de patrunjel verde
1/2 ceapa mare tocata marunt
4 linguri tarate de ovaz nerasnitate
sare, piper
Pentru umplutura:
1/2 ceapa mare tocata marunt
5-6 ciuperci medii
2 oua fierte de consistenta tare
1 catel de usturoi
1/2 legatura patrunjel verde
2 linguri ulei de masline
MOD DE PREPARARE:
Calim toata ceapa tocata marunt intr-o tigaie antiaderenta in care am pus 2 linguri de ulei de masline, apoi o scoatem din tigaie si o impartim in doua parti egale: una pentru carne, una pentru umplutura.
In uleiul in care am calit ceapa calim usturoiul taiat pe jumatate pana devine auriu, apoi il scoatem din ulei si punem sa se prajeasca ciupercile spalate, curatate si tocate cuburi mai mari.
Decojim ouale fierte de consistenta tare si le taiem cuburi. Amestecam ciupercile cu ceapa tocata si verdeata tocata marunt. Condimentam cu sare si piper si amestecam putin.
Amestecam carnea tocata cu ceapa calita, putina verdeata si 2 oua. Condimentam cu sare si piper si amestecam pana se omogenizeaza.
Intindem carnea pe o folie de aluminiu. Peste acesta punem umplutura.
Rulam cu ajutorul foliei, apoi o desprindem usor si tapetam carnea cu taratele de ovaz.
Mutam rulada in hartie de copt, si o coacem primele 30 de minute acoperita la 200°C, apoi descoperim rulada si o lasam la cuptor sa se rumeneasca (cam 25 minute).
Putem sa o mancam calda, insotita de o garnitura sau o salata de sezon, dar este foarte buna si rece.
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu