Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Vă place somonul afumat? Atunci cu siguranţă vă va plăcea acest aperitiv uşor de făcut şi de digerat.Ingrediente:
- 1 castravete Fabio sau mai mulţi castraveţi mici
- 150 g somon afumat
- 150 sau 200 g cremă de brânză 0,2% (în funcţie de cât puneţi pe castravete)
- câteva fire de mărar
Mod de Preparare:
1. Se spală castravetele şi se taie în feliuţe mici.
2. Se pune cremă de brânză pe fiecare feliuţă de castravete.
3. Se taie somonul în bucăţi mici şi se aşează peste cremă.
4. Se ornează cu mărar sau alte frunze care vă plac.
Un aperitiv răcoros şi uşor.
Pofta buna!
Sursa: aici
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu