Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
Prajiturile aperitiv au mare cautare la mesele festive, iar aceasta nu va trece neobservata cu siguranta. Cei care iubesc aperitivele pe baza de somon cu siguranta vor fi incantati de rezultat si o vor reface cu ficare ocazie.
INGREDIENTE:
Pentru blat: (ne trebuie 2 blaturi, inmultim ingredientele cu 2):
2 oua
2 linguri de lapte praf degresat
2 linguri faina de tarate de ovaz
un praf de sare
1 lingura crema de branza
1/2 plic praf de copt stins in otet
30 g somon afumat taiat cubulete mici
2 oua
2 linguri de lapte praf degresat
2 linguri faina de tarate de ovaz
un praf de sare
1 lingura crema de branza
1/2 plic praf de copt stins in otet
30 g somon afumat taiat cubulete mici
Pentru crema:
200 g crema de branza de branza
100 g somon afumat – tocat cubulete
1/2 legatura verdeata (marar sau patrunjel)
Pentru decor:
cateva bucati de somon
cateva crengute de marar
200 g crema de branza de branza
100 g somon afumat – tocat cubulete
1/2 legatura verdeata (marar sau patrunjel)
Pentru decor:
cateva bucati de somon
cateva crengute de marar
MOD DE PREPARARE:
Rasturnam blatul pe un prosop umed, scoatem hartia de copt, apoi il acoperim cu un prosop umed. Repetam procedeul si cu al doilea blat.
Pentru a realiza crema amestecam toate ingredientele la robot sau cu ajutorul unui mixer.
Pentru asamblarea prajiturii luam blaturile din prosoape. Punem un blat pe platou, intindem apoi crema peste el si acoperim cu al doilea. Dam prajitura la rece pentru cateva ore.
O taiem cu un cutit bine ascutit si decoram cu trandafirasi din somon afumat si crengute de marar.
Pofta buna!
O taiem cu un cutit bine ascutit si decoram cu trandafirasi din somon afumat si crengute de marar.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu