Faza Atac, Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
Blat
-1 ou
- 1lg cu varf de branza degresata
-2 lg de tărâțe de ovăz (1 ½ lg la atac)
- 1 lg tărățe de grâu (permisă)
- 1 lg de lapte praf degresat (permis din atac până la 3 lg/zi) sau 2 lg lapte degresat
- sare
- fulgi de usturoi
- ½ lgt de drojdie uscată
Topping:
-1 ½ lg de brânză degresată
- 1 ou mic
- bucăți de pui fiert
- ¼ lgt cimbru uscat
MOD DE PREPARARE:
Prepararea este foarte simplă. Batem oul cu branza, adăugăm tărâțele și
laptele praf, sarea, drojdia și fulgii de usturoi și întindem pe o foaie
de hartie pentru copt sau pe una de silicon. Faceți un cerc cu un
diametru de maxim 20 cm (o sa iasa o pizza mai mică). Introduceți blatul
în cuptorul încins și lasați-l acolo pentru circa 7 minute.
Între timp vă ocupați de topping. Bateți oul cu brânza degresată și adaugați cimbrul. Puiul să fie rupt în bucăți mici.
Scoateți tava din cuptor (nu îl
închideți), puneți puiul peste blat și cu lingura turnați compoziția de
brânză peste pui. Mai dati la cuptor pentru circa
10-12 minute maxim.
Dacă sunteți la PL adăugați rondele de ardei gras
sau ciuperci.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu