luni, 28 octombrie 2013

PIZZA CU PUI by Edith Francu

Faza Atac, Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă

 

INGREDIENTE: 
Blat
-1 ou
- 1lg cu varf de branza degresata
-2 lg de tărâțe de ovăz (1 ½ lg la atac)
- 1 lg tărățe de grâu (permisă)
- 1 lg de lapte praf degresat (permis din atac până la 3 lg/zi) sau 2 lg lapte degresat
- sare
- fulgi de usturoi
- ½ lgt de drojdie uscată

Topping:
-1 ½ lg de brânză degresată
- 1 ou mic
- bucăți de pui fiert
- ¼ lgt cimbru uscat


MOD DE PREPARARE:

Prepararea este foarte simplă. Batem oul cu branza, adăugăm tărâțele și laptele praf, sarea, drojdia și fulgii de usturoi și întindem pe o foaie de hartie pentru copt sau pe una de silicon. Faceți un cerc cu un diametru de maxim 20 cm (o sa iasa o pizza mai mică). Introduceți blatul în cuptorul încins și lasați-l acolo pentru circa 7 minute.

Între timp vă ocupați de topping. Bateți oul cu brânza degresată și adaugați cimbrul. Puiul să fie rupt în bucăți mici.

Scoateți tava din cuptor (nu îl închideți), puneți puiul peste blat și cu lingura turnați compoziția de brânză peste pui. Mai dati la cuptor pentru circa 10-12 minute maxim.  

Dacă sunteți la PL adăugați rondele de ardei gras sau ciuperci.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu