luni, 21 octombrie 2013

KEFTA KEBAB

Faza  Atac, Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva

 

INGREDIENTE:

- 500 gr carne de vitel tocata
- 1 ceapa alba mica
-1 ou
- 1 legatura patrunjel tocat
- coriandru (verde si praf)
- praf de usturoi (sau 2 catei de usturoi pisati)
- boia de ardei
- chimen
- piper, sare


MOD DE PREPARARE:

 
Toacam mai intai carne de vita in robotul de bucatarie, apoi adaugam celelate ingrediente ceapa tocata marunt, patrunjelul tocat, condimentele si oul si se dam prin robot pana se face o pasta. 

Cantitatile de condimente sunt dupa bunul gust.

Modelam din pasta de carne in forma de mititei mai mari, iar apoi trecem prin mijlocul lor un bat de frigaruie, daca avem - eu nu am avut de data aceasta, nu este obligatoriu

Ii rumenim bine pe toate partile, pe gratar, grill sau tigaie.

Sunt deliciosi! 


Pofta buna!

Sursa: aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu