Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
- 300 gr piept de curcan (se poate inlocui cu piept de pui daca nu aveti in casa curcan)
- 1 ceapa alba
- 1 lg amidon
- 250-300 ml lapte degresat
- sare, piper, boia de ardei
MOD DE PREPARARE:
Taiati carnea de curcan in bucati.. Puneti aceste bucati in tigaia teflonata, bine incinsa si gatiti-le pe ambele parti.
Cand s-a gatit carnea turnati ceapa taiata marunt si putina apa (100 -150 ml), si mai lasati pe foc, amestecand din cand in cand si acoperiti cu un capac.
Cand apa a scazut si carnea s-a patruns bine adaugati sarea, piperul si boia (1/2 lgt) si mai lasati 1-2 minute. In final turnati laptele degresat amestecat cu amidonul si lasati pe foc mediu pana se ingroasa sosul si amestecati
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu