vineri, 6 septembrie 2013

Rulada de carne tocata

Faza ATAC, Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă


Ingrediente:


Aluat:


-700 gr. carne tocata de curcan/pui sau in amestec pui+vita
- 1 ou
- 2 lg. de tarate
- 1 lgt. de mustar fara zahar

Umplutura:

- 2 lg. de tarate  
- 150 gr.  branza de vaci
- 2 fire ceapa
  - sare, piper, condimente   




Mod de Preparare:


Carnea tocata se amesteca cu un ou, mustar, 2 linguri de tarate, sare, piper. 

Amestecul se intinde pe o bucata de folie de aluminiu.

Umplutura se prepara din branza amestecata cu 2 oua ( se pot pune 2 oua fierte tare sfaramate cu furculita), 2 linguri de tarate, cele 2 fire de ceapa, sare, piper, condimente la alegere. 

Aceasta se intinde peste carnea tocata. 

Se ruleaza cu ajutorul foliei si se da la cuptorul preincalzit la 180 gr. C.

Se coace cca. o ora. Cu 10 min inainte de scoatere se desface folia pentru ca rulada sa se rumeneasca frumos. 
Se serveste ca atare, in etapa de ATAC, sau cu garnitura de legume ori salata in etapa de CROAZIERA.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu