Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente:
500 g ficat de pui
100g crema de branza 0,2%
2 catei de usturoi
0,5 l apa
1/2 ceapa alba
1/2 lingurita boia dulce
sare, piper si putin patrunjel verde tocat, pentru decor
100g crema de branza 0,2%
2 catei de usturoi
0,5 l apa
1/2 ceapa alba
1/2 lingurita boia dulce
sare, piper si putin patrunjel verde tocat, pentru decor
Mod de preparare:
Se taie ceapa cubulete si se
caleste in putina apa fierbinte. Cand devine sticloasa, se adauga boiaua, ficatul spalat si curatat de impuritati si se lasa cca. 5 minute pentru a se fierbe putin
in sosul sau:
-se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic.
-se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic.
Cand ficatul e aproape fiert, se
adauga un sos facut din crema de branza+usturoi pisat si 2 lingurite de sare, care se
adauga peste ficatul care fierbe.
Se mai lasa maxim 5 minute si este gata. Are
un gust deosebit, datorita cremei de branza si e tare buna mancarea asta. Inainte de a-l servi presaram patrunjelul tocat.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu