Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
Briosele aperitiv cu branza si rosii pot fi solutia perfecta pentru orice imprejurare: pachetel, picnic, antreu, petrecere, masa festiva, mic dejun.INGREDIENTE: (pentru 6 bucati)
2 oua medii
100 g branza de vaci
2 linguri de tarate ovaz
1 linguri tarate grau
1 lingurita praf de copt
2 linguri crema de branza
2 linguri perle de branza
3 rosii cherry
1/4 lingurita cimbru uscat
sare,piper
MOD DE PREPARARE:
Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le amestecam cu branza de vaci, tarate de ovaz, taratele de grau, crema de branza, perlele de branza, cimbrul uscat si praful de copt.
Amestecam dupa fiecare ingredient in parte pana se omogenizeaza si lasam sa stea putin pentru ca taratele sa se hidrateze.
Batem albusurile spuma, apoi le incorporam cu grija in amestecul de mai sus.
Turnam compoziţia in formele de briose de silicon sau clasice tapetate hartie speciala de copt, sau cu ulei de parafina si tarate de ovaz, le umplem trei sferturi, punem 1/2 rosie cherry in fiecare briosa si le coacem în cuptorul preancalzit la 180°C in jur de 30-35 minute.
Le lasam sa se raceasca, apoi le servim.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu