Faza Atac, Croaziera, Consolidare si Stabilizare definitiva
INGREDIENTE:
500 g pipote+inimi de pui400 g ficat de pui/vita
o legatura ceapa verde/2 cepe medii
1/2 legatura marar verde sau uscat
1 legatura patrunjel verde
2 foi de dafin
2 oua
sare, piper, cimbru dupa gust
MOD DE PREPARARE:
Curatam foarte bine cu o foarfeca de bucatarie grasimea de pe pipotele si inimi aopi le punem la fiert cu o foaie de dafin
Intr-o oala separata fierbem si ficatul curatat in prealabil impreuna cu o foaie de dafin.
Dupa ce s-au fiert, le lasam la racit, apoi le punem impreuna in blender si le mixam pana devin marunte.
Aaugam apoi ceapataiata marunt, mararul, patrunjelul, cimbrul, ouale, condimentele si mai blenduim odata pana se omogenizeaza si acestea.
Intindem intr-o tava de chec, pe care am tapetat-o in prealabil cu hartie de copt.
Nivelam si introducem in cuptorul incins la 180°C unde o tinem 25-30 de minute.
Scoaem din cuptor il mai lasati un putin in tava la racit, apoi il scoatem putem servi fie cald fie rece.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu