Faza Croaziera PV, Consolidare si Stabilizare definitiva
INGREDIENTE: 3 zile PV, sau impartiti cu cei dragi
Pentru blat:
4 galbenuşuri de ou
1 cutie crema de branza (250 gr) (din care pastram 1lingura (pt a unge blatul))
1 plic praf de copt
1 lingurita de sare
6 linguri tarate de ovaz
200 g spanac congelat
4 albusuri
Pentru umplutura:
100 g branza de vaci degresata
125 g perle de branza 2,2% Delaco
200 g ciuperci din conserva - tocate putin
100 g sunca degresata taiata cubulete
1/2 ceapa
MOD DE PREPARARE:
Intr-un vas amestecam galbenusurile cu crema de branza. Adaugam spanacul dezghetat si scurs bine (in pumn) de apa, apoi integram tarate de ovaz rasnite amestecata cu praful de copt si sare.
La sfarsit adaugam albusul batut spuma si amestecam usor. Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni 25*35cm) si il coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 20-25 minute.
In acest timp calim ceapa tocata marunt si ciupercile intr-o lingura de ulei de masline. Le scoatem si le lasam sa raceasca. Amestecam branza de vaci degresata cu perlele de branza bine, bine, apoi adaugam sunca degresata de pui/curcan. Amestecam pana se omegenizeaza.
La final adaugam ciupercile racite, apoi amestecam.
Scoatem blatul, il rasturnam pe un prosop umezit usor, il ungem cu crema de branza, apoi presaram amestecul de branzeturi cu ciuperci. Rulam usor. Rulada o punem intr-o folie de staniol dupa ce se raceste, apoi o lasam sa stea la frigider pentru minim o ora.
Pofta buna va doresc!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu