Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
- 4 aripi de pui
- 4 linguri de soia light
- 1 catel de usturoi pisat sau tocat marunt
- 1/2 lingura de indulcitor lichid
- 2 lingurite amestec de mirodenii (cuisoare, scortisoara, chimen, oregano, rozmarin, verdeturi de Provence)
- sare si piper
MOD DE PREPARARE:
Se amesteca toate ingredientele intr-un castron si apoi se pun aripioarele (le tavaliti bine prin compozitie).
Se lasa la macerat 2-3 ore in frigider (le mai intoarceti si tavaliti prin sos de cateva ori).
Se incalzeste cuptorul la 180°C si se pun aripioarele pe hartie de copt. Cam dupa 10 minute le intoarceti pe cealalta parte si le mai lasati 10-15 minute.
Se servesc calde, goale sau cu legume. Daca sunteti la croaziera nu va speriati de cantitatea mai mare de sos de soia (fiind permisa doar o lingura pe zi), deoarece o parte din acea cantitate va ramane si o se poate arunca.
Se lasa la macerat 2-3 ore in frigider (le mai intoarceti si tavaliti prin sos de cateva ori).
Se incalzeste cuptorul la 180°C si se pun aripioarele pe hartie de copt. Cam dupa 10 minute le intoarceti pe cealalta parte si le mai lasati 10-15 minute.
Se servesc calde, goale sau cu legume. Daca sunteti la croaziera nu va speriati de cantitatea mai mare de sos de soia (fiind permisa doar o lingura pe zi), deoarece o parte din acea cantitate va ramane si o se poate arunca.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu