marți, 20 august 2013

PIEPT DE PUI IN BACON, UMPLUT CU SPANAC

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

 

INGREDIENTE:

400 g piept de pui
50 g  Sunca Padurea Neagra
sare
piper
1 lingura ulei de masline
1 ceapa verde
1 catel usturoi
100 g spanac congelat
30 g spanac proaspat
70 g crema de branza
50 g perle de branza 2,2%
2 linguri ulei de parafina

MOD DE PREPARARE:


Pieptul de pui spalat si uscat il intindem si il batem, astfel incat sa obtinem o felie de carne cat mai subtire.


O asezam peste feliile de bacon. Condimentam pieptul de pui cu sare si piper, apoi pregatim umplutura.

Calim ceapa si usturoiul in ulei bine incins, adaugam spanacul congelat si lasam pe foc pana se evapora apa, apoi il punem pe cel proaspat (frunze intregi) si il calim putin.

Punem peste carne crema de branza, apoi spanacul peste care asezam perlele de branza. 

Rulam carnea impreuna cu feliile de bacon. Prindem carnea cu scobitori, o punem intr-un vas termorezistent, o stropim cu ulei de parafina, apoi o dam la cuptor acoperind-o cu o folie de staniol, la 200°C pentru 45 minute.

Dupa acest interval scoatem folia si mai lasam in cuptor rulada de carne inca 15 minute, sau pana se rumeneste putin baconul.

Simplu si bun pentru zilele de PV ale dietei Dukan.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu