marți, 13 august 2013

GHIVECI DE LEGUME CU PUI

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

INGREDIENTE:

- 500 gr carne de pui/curcan tocata
- fasole verde
- ciuperci champagnion
- morcov
- ceapa
- ardei gras rosu si verde
- o mana fasole verde 
- 2-3 rosii
- usturoi 
- 1/2 pastarnac 
- 1/2 radacina patrunjel 
- 1/2 telina mica 
- patrunjel tocat
- sare, piper


MOD DE PREPARARE:

Spalam pieptul de pui si il punem la fiert in putina apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie.

Spalam legumele, le curatam si taiem dupa preferinte.
Dupa ce a fiert pieptul de pui, punem si legumele peste el. ( daca este prea multa apa, mai aruncam si oprim cat sa acopere legumele).
Lasam sa fiarba si legumele si dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust.
Asezonam cu verdeata.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu