Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente pentru 2,5 portii/2,5 zile de croaziera PL:
5 linguri tarate de ovaz macinate5 linguri lapte praf (optional)
2 linguri amidon
1 lingurita praf de copt
5 linguri iaurt light
5 linguri lapte degresat
esenta vanilie
1 lingurita scortisoara
5 tulpini de rubarba
5 oua
10 linguri indulcitor lichid
Mod de preparare:
amestecam galbenusurile cu indulcitorul, adaugam taratele, laptele praf, amidonul, scortisoara si praful de copt
incorporam iaurtul, laptele si esenta de vanilie si omogenizam compozitia si o lasam deoparte pt. aprox. 30 minute
curatam, spalam si taiem rondele rubarba
separat batem albusurile spuma si le adaugam peste compozitia preparata anterior, amestecand pana la omogenizare completa
turnam amestecul obtinut intr-o tava cu peretii inalti tapetata cu hartie de copt
adaugam rubarba si coacem prajitura aprox 45 minute la 150°C sau pana se rumeneste uniform
cand e complet rece, presaram indulcitor pudra peste si o portionam dupa preferinte.
Pofta mare!
Sursa: aici
incorporam iaurtul, laptele si esenta de vanilie si omogenizam compozitia si o lasam deoparte pt. aprox. 30 minute
curatam, spalam si taiem rondele rubarba
separat batem albusurile spuma si le adaugam peste compozitia preparata anterior, amestecand pana la omogenizare completa
turnam amestecul obtinut intr-o tava cu peretii inalti tapetata cu hartie de copt
adaugam rubarba si coacem prajitura aprox 45 minute la 150°C sau pana se rumeneste uniform
cand e complet rece, presaram indulcitor pudra peste si o portionam dupa preferinte.
Pofta mare!
Sursa: aici
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu