Faza Croazieră (PV), Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente:
2 salate verzi
50 g sunca Padurea Neagra LIDL
5-6 catei de usturoi
1 galbenus
300 ml iaurt degresat
sare, piper
1 lingurita ulei de masline
1 lingura bors magic
50 g sunca Padurea Neagra LIDL
5-6 catei de usturoi
1 galbenus
300 ml iaurt degresat
sare, piper
1 lingurita ulei de masline
1 lingura bors magic
Mod de Preparare:
Se spala salata verde
si se rupe in bucati.
Se curata usturoiul si
se da prin presa.
Sunca se taie cubulete. In oala in care se face supa se pune lingurita de ulei si bucatelele de sunca
Sunca se taie cubulete. In oala in care se face supa se pune lingurita de ulei si bucatelele de sunca
Se lasa citeva secunde
sa se prajeasca se adauga repede, usturoiul presat. Trebuie sa ne miscam repede sa nu se arda usturoiul...
Se adauga apa necesara peste sunca prajita si se adauga salata si bors , potrivindu-se gustul.
Se lasa sa fiarba bine salata. Cind este fiarta salata, amestecam intr-un bol galbenusul cu iaurtul, luam cate un polonic de supa si turnam peste.
Tragem oala de pe foc, lasam sa se raceasca, apoi se adauga in supa.
Se adauga apa necesara peste sunca prajita si se adauga salata si bors , potrivindu-se gustul.
Se lasa sa fiarba bine salata. Cind este fiarta salata, amestecam intr-un bol galbenusul cu iaurtul, luam cate un polonic de supa si turnam peste.
Tragem oala de pe foc, lasam sa se raceasca, apoi se adauga in supa.
Deasupra se pune marar verde tocat.
Pofta buna
Pofta buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu